Добре дошли!

При нас времето е винаги подходящо,

защото ние създаваме вътрешния климат

ЗА НАС


"Вътрешен климат" ООД ( в пр. на англ. Indoor Climate Ltd.) е инжинерингова фирма, създадена през 2006 година. Основен предмет на дейност е проектиране, доставка и монтаж на вентилационни, отоплителни, климатични инсталации.
Консултантските и инженерингови дейности и услуги, които дружеството предлага се базират на най-съвременни и иновативни технологии.

Екипът ни се състои от високо квалифицирани специалисти и монтажни групи. Разполагаме с всички материално-технически средства, инструменти и транспорт, съобразени със специфичните дейности на фирмата.
„Вътрешен Климат” предлага цялостни решения за постигане на максимална енергийна ефективност на къщи, офиси, хотели, индустриални и търговски обекти и други.

Чрез партньорството ни с водещи производители на оборудване за климатизация и вентилация, осигуряваме на нашите клиенти най-добрите цени и продукти на пазара за нуждите на ‘’вътрешния” им климат.
Крайното решение на клиента винаги е оптимално и е резултат от нашите консултации.

НАСЕЛЕНИ МЕСТА

ОТРАБОТЕНИ ДНИ

ДОВОЛНИ КЛИЕНТА

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТА

ГАЛЕРИЯ С ПРОЕКТИ


снимка ЕПИСКОПСКА БАЗИЛИКА Пловдив
снимка АСЕНОВА КРЕПОСТ АД
снимкa Балнеоложки комплекс ХИСАР
снимка Хотел РЕЗИДЕНС СИТИ ГАРДЪН
снимка Магазини ЛИДЛ 2
снимка Хотел Сол Марина Палас
снимка Магазини ЛИДЛ 1
снимка МАКСКОМ ЕООД
снимка Ветеринарни клиники ПРОВЕТ
снимка МОЛ Русе
снимка Еднофамилни къщи ТЕРЕС 1
снимка Еднофамилни къщи ТЕРЕС 2
снимка Еднофамилни къщи ТЕРЕС 3
снимка Сана СПА Хотел
снимка Хлебопроизводство и сладкарство ЕООД
снимка Печатница ДИКОВ 90
снимка

УСЛУГИ


Проектиране

Проектирането е част от стандартната процедура за изграждане на климатична инсталация, а ние предлагаме повече – експертната инженерна оценка е нашето знание, от което можете да се възползвате

Сервиз

Професионален сервиз винаги може да ремонтира или обслужи вашата климатична инсталация. Аварийните повиквания са приоритет за нас, а договорите за периодично обслужване – най-доброто решение за вас

Монтаж

Монтажните дейности на „Вътрешен Климат” ООД са професионална гордост за фирмата. Високо качество на монтажа, най-добри компоненти и най-кратки пускови дейности

"Климатът се управлява от Природата. Вътрешният климат го създаваме Ние!" инж. Борислав Димчев

НАШИТЕ КЛИЕНТИ


През годините, в които сме на българския пазар имахме възможността да работим с много коректни и сериозни клиенти. Можете да видите някои от тях, които си струва да споменем, но това далеч не са всички.